Trainingen

Voor elke situatie een passende oplossing

b-lean! biedt een uitgebreid aanbod aan trainingen en workshops. Van een inspirerende kennismaking tot een diepgaande Lean Blackbelt training. Doordat wij veel voor bedrijven en instellingen werken, bieden we uitgebreide mogelijkheden om de trainingen aan te passen aan de wensen van onze opdrachtgevers.

De trainingen en workshops van b-lean! consultancy zijn gebaseerd op een aantal uitgangspunten:

> Eenvoud: geen overbodige theorieën of achtergronden; eenvoudig taalgebruik; overzichtelijke slides; gebruik van visuele hulpmiddelen;

> “Horen – zien – doen”: zoveel mogelijk de theorie verduidelijken met plaatjes, foto’s of schema’s; praktische oefeningen;

> De cursist centraal: aandacht voor het “waarom” van de aanpak; de training is leuk en inspirerend;

> Link tussen theorie en praktijk: veel voorbeelden uit de praktijk; de training is toegesneden op dienstverlenende organisaties.

Onderstaand schema toont het volledige trainingsaanbod. Onder het schema vind u meer informatie en kunt u de gewenste flyers downloaden.

Kennismaken met Lean? Voor zowel medewerkers als leidinggevenden bieden we verschillende mogelijkheden.

Workshop Kennismaken met Lean

Voor leidinggevenden die samen met hun medewerkers kennis willen maken met Lean bieden we een workshop Kennismaken met Lean, waarbij in 3 uur wordt uitgelegd wat Lean is, hoe het werkt en welke resultaten ermee behaald kunnen worden. De workshop kost € 1.550,- voor een groep van maximaal 10 personen.

Flyer Workshop Kennismaken met Lean

Workshop Lean zélf ervaren

Zelf ervaren wat Lean is kan óók. U gaat aan de slag in een fictief bedrijf en ervaart al snel een aantal alledaagse problemen. Gaandeweg leert u een aantal Lean technieken die u direct kunt toepassen. Stap voor stap verbetert u de performance. Een leerzame en vooral ook inspirerende ervaring! De workshop Lean zélf ervaren kost € 3.500,- voor een groep van 14 personen. De workshop duurt 1 dag.

Flyer Workshop Lean zélf ervaren

Lean Masterclass

De Lean Masterclass is bedoeld voor leidinggevenden en adviseurs die nog geen ervaring hebben met Lean. Centraal staat de vraag: Wat betekent Lean voor mijn organisatie? Hoe word ik een Lean organisatie en hoe ziet dat er dan uit? Wat betekent dit voor de stijl van leidinggeven. Welk gedrag hoort hier bij? Wat zijn de do’s and don’ts? Interactief en met veel praktijkvoorbeelden! De Masterclass kost € 1.400,- voor een groep tot 5 personen. Grotere groepen op aanvraag. De Masterclass duurt 4 uur.

Flyer Lean Masterclass

Interesse? Neem contact op met info@b-lean.nl voor een vrijblijvend gesprek of bel 06-19707020

“Ben weet op een heel toegankelijke en effectieve manier de Lean principes over te brengen en toe te passen. Ik heb Ben als Green & Black Belt trainer én consultant mogen meemaken. Mede dankzij zijn inbreng boeken we met Lean heel positieve resultaten in ons bedrijf en ben ik zelf een verklaard Lean adept geworden.”
Gert Brouwer
Lindorff Netherlands
Contactgegevens
b-lean! consultancy
Mantet 22
4007 XL Tiel
Mobiel 06-19707020
E-mail ben@b-lean.nl