Toegankelijke en effectieve  trainingen, daar staan we voor!


Trainingen en opleidingen zonder overbodige ballast. To the point en direct toepasbaar in de praktijk.
Ben van Wamel is oprichter van b-lean! en heeft meer dan 20 jaar ervaring met het verbeteren van bedrijfsprocessen bij bank- en verzekeringsbedrijven, non-profit organisaties en overheidsinstellingen. Door zijn ruime ervaring als (senior) manager is hij is als geen ander in staat de problematiek vanuit het perspectief van de leidinggevende te bekijken. Zijn aanpak is eerlijk, helder en met oog voor de mens achter de processen. Opleidingen ontwikkelen en mensen leren over Lean is zijn passie.

 

Download
CV Ben van Wamel
Download hier het CV van Ben van Wamel
CV Ben van Wamel v0617.pdf
Adobe Acrobat document 1.2 MB

Onze partners

Wij werken samen met partners die toegevoegde waarde leveren aan de opleidingen en trainingen van b-lean! Zij beschikken niet alleen over aanvullende producten en diensten, maar ook over kwaliteiten die we in hoge mate waarderen.

De partners op deze pagina worden van harte aanbevolen en kunnen ook rechtstreeks benaderd worden. Een link naar de website is steeds toegevoegd.

Ngenious

b-lean! werkt samen met Ngenious, een dynamisch adviesbureau gespecialiseerd in operationele performance verbetering in teams én in de bedrijfsketen. Ngenious is onderscheidend door haar flexibiliteit en het vermogen om (Lean) gedrags- en leiderschapsontwikkeling te combineren met procesverbetering en besturing.