Onze partners

Wij werken samen met partners die toegevoegde waarde leveren aan de opleidingen en trainingen van b-lean! Zij beschikken niet alleen over aanvullende producten en diensten, maar ook over kwaliteiten die we in hoge mate waarderen.

De partners op deze pagina worden van harte aanbevolen en kunnen ook rechtstreeks benaderd worden. Een link naar de website is steeds toegevoegd.

Ngenious

b-lean! werkt samen met Ngenious, een dynamisch adviesbureau gespecialiseerd in operationele performance verbetering in teams én in de bedrijfsketen. Ngenious is onderscheidend door haar flexibiliteit en het vermogen om (Lean) gedrags- en leiderschapsontwikkeling te combineren met procesverbetering en besturing.

 


Simply take off

Simply Take Off is een relatief kleine, maar krachtige en flexibele speler in de Lean- en Agile advieswereld. Wij zijn overtuigd van de waarde van Lean en Agile, maar alleen als je dit goed weet af te stemmen op de behoeften en doelstellingen van je organisatie, je klanten en je medewerkers. Hierbij werken we samen met een team van zeer ervaren zelfstandige professionals.

 

Wij vertalen de principes van Lean succesvol naar diverse sectoren zoals jeugdzorg, hoger beroepsonderwijs, uitvoeringsinstanties (overheid), re-integratie/werkbedrijf en financiële dienstverlening.

 

Hierbij begeleiden of sturen we procesverbeterprojecten, verzorgen we trainingen, organiseren we workshops, helpen teams “in control”  te komen, en initiëren we desgewenst een compleet verbeterprogramma. Met oog voor zowel de “harde” verbeterkant als de “zachte” veranderkant.